06.06.2022

Palax-klapikoneiden työnäytökset otettiin erinomaisesti vastaan Ruotsissa

Palax-tiimi on iloinen siitä, että Elmia Wood 2022-tapahtumassa oli runsaasti kävijöitä, yhteensä lähes 26 000. Klapikoneiden kysyntä on tällä hetkellä kovaa, ja se näkyi myös näillä messuilla, joilla Palax-koneiden työnäytökset saivat erinomaisen vastaanoton. Työnäytöksissä vieraat pääsivät tutustumaan muun muassa tasalaatuista klapia mahdollistavan X-Aimin etuihin pyöröteräkone C750:lla ja ketjukone D410:lla.

 

Maahantuojamme Närlant Importin toimitusjohtaja Martin Zettermann kertoo, että kysyntä erityisesti isoja puita työstäville klapikoneille on viime aikoina lisääntynyt. Närlantin asiakkaista moni on tottunut valitsemaan klapintuotantoon ketjukoneen, mutta ne jotka ovat testanneet pyöröteräkonetta, ovat erittäin tyytyväisiä juuri pyöröterän hyötyihin.

 

Palaxilla on tarjota sekä ketju- että pyöröteräkoneet, ja mekaanishydrauliset koneemme ovat tunnettuja lujasta rakenteestaan ja käyttövarmuudestaan. Myös pitkäikäinen ketjukuljetin on eräs ainutlaatuinen ominaisuus, jota monelta muulta valmistajalta ei löydy.