Rautaista
Osaamista

Alihankinnan myyntimme on lopetettu toistaiseksi. 
 

PALAXIN RAUTAINEN OSAVALMISTUSTIIMI

Alihankintaan erikoistunut, viimeisintä teknologiaa hyödyntävä oma Osavalmistusosastomme palvelee asiakkaitaan osatoimituksissa, jotka muodostuvat yksittäisistä kappaleista suuriin sarjoihin ja isompiin kokonaisuuksiin.  Laaja omavarainen tuotantomme eri työvaiheissa on omiaan palvelemaan laajaa ja erilaista asiakaskuntaa. Lisäksi voimme tarjota oman tuotekehitysosastomme palveluita asiakkaiden tuotteiden suunnitteluun. Tarvittaessa hyödynnämme myös laajaa ja luotettavaa yhteistyöverkostoamme.

 

Automaatiotaso pilvissä

Erityisesti monipuolinen tarjontamme laserleikkauksissa aina 25mm:n vahvuuksiin saakka, sekä hitsauksen robotisointi on tuonut mukanaan huomattavaa kasvua kapasiteettiimme. Tulemme jatkossa hakemaan reipasta liikevaihdon kehitystä alihankintapuolelta. Tehokkaalla tuotannon ohjauksella, korkealla automaatiotasolla sekä pitkälle miehittämättömällä tuotannolla pystymme tarjoamaan laadukasta osavalmistusta kilpailukykyiseen hintaan.

Tiedämme mitä tarjoamme. Vain parasta.

Tehtaallamme tehdään töitä pohjalaisella intohimolla ja tinkimättömyydellä; kokonaisvaltaiset ratkaisumme, viimeistellyt osat sekä toimitusvarmuus tarjoavat mahdollisuuden asiakkaan kilpailukyvyn parantamiseen. Monipuolisen ja kattavan alihankintavalikoiman lisäksi meiltä löydät myös teräksiset teollisuuskalusteet: kippikontit, valuma-altaat sekä kuormalavahyllyjen vetotasot. Tiedämme mitä tarjoamme: vain parasta.

KONEKANTA:

FMS-hitsausrobottisolu
Laserlinja korkeavarastolla ja poimintarobotilla
Laserlinja korkeavarastolla
Laserlinja manipulaattorilla
Levytyöstökeskus
Levyleikkuri 3012
Särmäyspuristin 400t 4,2m
Särmäyspuristin 100t  3,0m
Särmäyspuristin 100t 3,0m
Särmäyspuristin 80t 2,5m
Särmäyspuristin 50t 1,25m
Levymankeli
Kierteytyslaitteita
Sahauslinja
Pylväsporakoneita
Hitsauslaitteita
Maalaamo

 

Alihankinta- ja teollisuuskalustemyyntitiedustelut :

sales[at]palax.fi