31.12.2019

Hyvää uutta vuotta digitaalisesti!

Palax-klapikoneiden myynti on kasvanut tasaisesti neljän viimeisen tilivuoden aikana. Yleinen taloustilanne Euroopassa on nyt hiukan epävarma mutta haluamme pysyä kasvupolulla myös tulevaisuudessa. Vain kovalla ja määrätietoisella työllä voimme menestyä ja meidän on tehtävä työmme entistä laadukkaammin kaikissa ketjun vaiheissa aina tuotekehityksestä tuotteiden myyntiin asiakkaalle. Meidänkin on pakko muuttua ja muuttaa toimintatapojamme, jotta pärjäämme tässä kilpailussa myös tulevaisuudessa.

 

Palax-organisaatiota on vahvistettu kilpailukyvyn kannalta monilla tärkeillä osa-alueilla ja yksi asiakkaille näkyvin muutos on automaation lisääntyminen myös meidän koneissa. Tavoitteemme on ”helppo ja tehokas klapituotanto” ja tämän tavoitteen saavuttamisessa automaatio antaa uusia mahdollisuuksia. Samalla on myös varmistettava, että käyttövarmuudesta ja helppokäyttöisyydestä tunnetut Palax-klapikoneet ovat tätä myös tulevaisuudessa.

 

Toinen merkittävä muutos on tapahtunut markkinoinnissa, jossa digitaalisen markkinoinnin välineet antavat uskomattoman mahdollisuuden tavoittaa asiakkaitamme globaalisti ja nopeasti. Näitä mahdollisuuksia hyödyntämällä mekin haluamme antaa asiakkaillemme entistä parempaa palvelua ja jakaa hyödyllistä tietoa.

 

Palax-klapikoneiden tuotannossa otimme myös merkittävän digiloikan joulukuun alussa, kun otimme käyttöön uuden nykyaikaisen toiminnanohjausjärjestelmän, jossa on integroituna kaikki yrityksen toiminnot. Uusi reaaliaikainen järjestelmä parantaa huomattavasti resurssien suunnittelua ja hallintaa sekä nostaa raportoinnin uudelle tasolle. Täysin sähköiset dokumentit ja mobiilit liittymät ovat tätä päivää. 

 

Digitalisaatio ei ole vain juhlapuheita vaan käytännön työtä, joka tehostaa työtämme eri osa-aluilla ja tekee tuotteistamme kilpailukykyisempiä. Kaiken takana on kuitenkin ihmiset organisaation eri tehtävissä, jotka tekevät laadukkaat Palax-tuotteet. Meillä on osaavia ja motivoituneita ihmisiä, jotka ovat valmiita muuttamaan omia työtapojaan ja kehittämään osaamistaan, koska haluamme tehdä asiakkaamme vieläkin tyytyväisempiä.

 

Pekka Himanka

Toimitusjohtaja  

 

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

24.05.2022
Palax-tehdas palvelee normaalisti helatorstaina 26.5., mutta on suljettu perjantaina 27.5. Tehtaan ollessa kiinni emme...
21.12.2021
Palax Teollisuuskalusteet liiketoiminta 2022 Palax Teollisuuskalusteet liiketoiminta siirtyy Terra Patris-konsernin...
13.12.2021
Dear Palax Partner, The Palax sales, spare parts and deliveries will have limited service during Christmas and New Year...
02.06.2022 - 04.06.2022

Would you prefer to make firewood with a circular saw or chain saw machine? At...

TILAA UUTISKIRJEEMME