06.06.2022

Palax-klapikoneiden työnäytökset otettiin erinomaisesti vastaan Ruotsissa

Palax-tiimi on iloinen siitä, että Elmia Wood 2022-tapahtumassa oli runsaasti kävijöitä, yhteensä lähes 26 000. Klapikoneiden kysyntä on tällä hetkellä kovaa, ja se näkyi myös näillä messuilla, joilla Palax-koneiden työnäytökset saivat erinomaisen vastaanoton. Työnäytöksissä vieraat pääsivät tutustumaan muun muassa tasalaatuista klapia mahdollistavan X-Aimin etuihin pyöröteräkone C750:lla ja ketjukone D410:lla.

 

Maahantuojamme Närlant Importin toimitusjohtaja Martin Zettermann kertoo, että kysyntä erityisesti isoja puita työstäville klapikoneille on viime aikoina lisääntynyt. Närlantin asiakkaista moni on tottunut valitsemaan klapintuotantoon ketjukoneen, mutta ne jotka ovat testanneet pyöröteräkonetta, ovat erittäin tyytyväisiä juuri pyöröterän hyötyihin.

 

Palaxilla on tarjota sekä ketju- että pyöröteräkoneet, ja mekaanishydrauliset koneemme ovat tunnettuja lujasta rakenteestaan ja käyttövarmuudestaan. Myös pitkäikäinen ketjukuljetin on eräs ainutlaatuinen ominaisuus, jota monelta muulta valmistajalta ei löydy. 

 

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

29.12.2022
Metsäkoneiden jakeluun erikoistunut Mary Agri on Palax-klapikoneiden ja lisälaitteiden uusi maahantuoja Ranskassa...
23.12.2022
Eero Rainan rautaiset Palax Power 70 pyöröteräkoneet (nykyinen ja sen edeltäjä) ovat parissakymmenessä vuodessa...
19.12.2022
Palaxin X-Aim-varusteltuja klapikoneita ei voida toistaiseksi toimittaa komponenttiongelmien vuoksi. Alun perin...

TILAA UUTISKIRJEEMME