04.09.2020

Palax-klapikoneille uusi maahantuoja Britteihin

Palax haluaa kiittää yhteisistä vuosista skotlantilaista maahantuojaansa, Caledonian Forestry Servicesiä, joka on ollut klapitehtaalle tärkeä yhteistyökumppani jo parin vuosikymmenen ajan. Syyskuussa eläkkeelle jäävät perheyrityksen omistajat Jim ja Lorna Watt ovat olleet uranuurtajia sekä Palax-klapikoneiden tunnettavuuden luomisessa että markkina-aseman vakiinnuttamisessa Britannian mantereella (Englannin, Skotlannin ja Walesin alueilla) ja aiemmin monta vuotta Irlannissa.

 

”Jimin ja Lornan uskollisuus Palax-käyttäjien palvelemisessa on ollut vuodesta toiseen omaa luokkaansa. Olemme kiitollisia siitä, että erinomainen yhteistyömme on luonut vahvat edellytykset uudelle maahantuojalle aloittaa Palax-klapikoneiden parissa” sanoo Palaxin vientipäällikkö Jyrki Sainio.

 

Britannian uutena Palax-maahantuojana aloittaa Powells Forest & Garden Equipment Ltd, joka on aiemmin työskennellyt Caledonian Forestry Servicesin jälleenmyyjänä.

 

”Yrityksen johtaja Edwin Rusling on työskennellyt kanssamme useita vuosia jälleenmyyjänä ja hänellä on hyvät tiedot Palax-klapikoneista. Olemme iloisia siitä, että hän ottaa vastuun Palaxista ja tiedämme, että hän pitää hyvää huolta asiakkaistamme ja löytää lisää uusia, jotta Palaxin lippu pysyisi korkealla”, sanoo Lorna Watt Caledonian Forestry Servicestä.

 

"Olemme erittäin kiitollisia tästä mahdollisuudesta niin Jimille ja Lornalle kuin myös Palaxille. Powells Forest and Gardenissa olemme huomanneet Palax-tuotteiden olevan yksinkertaisia, hyvin tehtyjä ja arvostettuja alallaan. Odotamme innolla saada kehittää Caledonian Forestryn työtä Palax-tuotteiden eteen Britanniassa”, sanoo Edwin Rusling Powells Forest and Garden Eqipmentistä.

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

11.08.2022
Teemu Valkama on aloittanut Palaxin teknisenä asiantuntijana 1.8.2022 lähtien. Teemu on paluumuuttaja, sillä hänellä on...
01.07.2022
Kõpu Puit OÜ on virolainen polttopuun suurvalmistaja, joka luottaa tuotannossaan Palaxiin: kalustona on aiemmasta...
06.06.2022
Palax-tiimi on iloinen siitä, että Elmia Wood 2022-tapahtumassa oli runsaasti kävijöitä, yhteensä lähes 26 000...
01.09.2022 - 03.09.2022

FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammattinäyttely, jonne odotetaan myös useita kansainvälisiä messuvieraita. Palax...

TILAA UUTISKIRJEEMME