08.12.2020

Saksalaisella Stefan Sallerilla on mobiilikäyttöinen C1000 polttopuuntekolinja

Stefan Saller aloitti oman polttopuuliiketoimintansa vuosi sitten. Ahkera nuori mies on jo onnistunut rakentamaan asiakaskuntaa ja tekee yleensä 30–240 kiintokuutiometriä polttopuuta toimeksiantoa kohden.

 

Ennen yrittäjäksi ryhtymistään hän tutki useiden klapikonevalmistajien tarjoamia vaihtoehtoja ja löysi Palaxin Oswald Agrartechnikilta. Hän vaikuttui Palax C1000 Pro+:n esittelystä, ja hankki koneen sekä Palax-rankapöydän ja Palax Rollerin.

 

Koska hänen liiketoimintansa perustuu polttopuutuotantoon sekä paikallaan ollen että liikkuen asiakkaiden sijaintipaikkojen mukaan, Oswald Agrartechnik räätälöi laitteet perävaunuun sopivaksi: nyt se on Baijerin alueen suurimpia mobiilikäyttöisiä polttopuuntekolinjastoja. Stefan on ollut erittäin tyytyväinen Palaxiin. Seuraavaksi hän aikoo kehittää liiketoimintaansa ja investoida uuteen traktoriin.

 

Katso video Stefanin Palax C1000 tuotantolinjasta.

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

27.01.2021
Hyvää vuotta 2021 kaikille! Olen vetänyt Palaxin liiketoimintaa nyt noin puoli vuotta: aluksi toimitusjohtajana...
23.12.2020
Bruno Gomes Bragasta, Portugalin pohjoisosasta, on valmistanut polttopuuta Palax KS 45S:llä nyt vuoden ajan. Hän on...
21.12.2020
Venäläiset polttopuun tuottajat luottavat tuotannossaan useisiin Palax-pyörösahakoneisiin. Jekaterinburgin ”Meidän...

TILAA UUTISKIRJEEMME