22.08.2022

Seppo Koiranen nimitetty TP Silvan toimitusjohtajaksi

Seppo Koirasella on vahva työkokemus operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta. Viimeksi hän on toiminut toimitusjohtajana Black Bruin Oy:ssä ja sitä ennen hän on työskennellyt mm. Metso Minerals Oy:llä ja Tana Oy:llä. Seppo tuo mukanaan vahvaa osaamista erilaisista teknisistä, tuotannon ja sen kehittämisen johtotehtävistä TP Silvaan.

 

"On todella hienoa päästä mukaan polttopuukoneliiketoimintaan varsinkin tällaisessa tilanteessa, jossa energiaomavaraisuus ja vaihtoehtoiset energiamuodot ovat arvossaan. Uskon, että minun kertynyt kokemus muilta toimialoilta tulee hyödyksi polttopuukoneliiketoiminnassa", kertoo Seppo Koiranen, TP Silvan toimitusjohtaja.

 

"Kuluneiden viikkojen aikana olen tavannut TP Silvan henkilöstöä ja tutustunut mielenkiintoiseen tuotevalikoimaamme. Kaikki ovat olleet todella mahtavaa ja osaavaa porukkaa. Odotan yhtä suurella innolla tutustumista asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiimme", Seppo jatkaa.

 

"Saamme vahvaa kokemusta ja uutta näkemystä TP Silvaan Seppo Koirasen aloitettua toimitusjohtajana. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi taloon ja rakentamaan kanssamme menestyksekästä polttopuukoneliiketoimintaa", kertoo Turkka Hirvonen, Terra Patris konsernin toimitusjohtaja.

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

29.12.2022
Metsäkoneiden jakeluun erikoistunut Mary Agri on Palax-klapikoneiden ja lisälaitteiden uusi maahantuoja Ranskassa...
23.12.2022
Eero Rainan rautaiset Palax Power 70 pyöröteräkoneet (nykyinen ja sen edeltäjä) ovat parissakymmenessä vuodessa...
19.12.2022
Palaxin X-Aim-varusteltuja klapikoneita ei voida toistaiseksi toimittaa komponenttiongelmien vuoksi. Alun perin...

TILAA UUTISKIRJEEMME