19.12.2020

SIA Baltic Timber Latviasta erittäin tyytyväinen Palax-koneiden tuottavuuteen

SIA Baltic Timber Company, joka sijaitsee Rēzeknessä Itä-Latviassa, tuottaa 15 000 m3 polttopuuta Palax-klapikoneilla vuodessa. Kahden Palax Power 70 s -pyörösahakoneen lisäksi yrityksellä on käytössä uusi PALAX C750 Pro+.

 

"Käytämme Palax-koneita niiden vankan rakenteen ja luotettavan rungon vuoksi. Olemme erittäin tyytyväisiä niiden tuottavuuteen, varsinkin C750 Pro+:ssaan, jossa on PowerSpeed-sylinteri extranopeaan halkaisuun", kertoo yrityksen omistaja Guntis Arbidans (kuvassa).

 

Hän arvostaa myös nopeaa kovametalliterää ja sen huoltoväliä; hän teroittaa terän joka toinen kuukausi, mikä tarkoittaa huoltoa suunnilleen tuhatta kuutiometriä kohti. Lisäksi hän näkee arvon siinä, että Palax-koneet ovat helposti ymmärrettäviä ja tarvittaessa korjaa ne itse.

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

27.01.2021
Hyvää vuotta 2021 kaikille! Olen vetänyt Palaxin liiketoimintaa nyt noin puoli vuotta: aluksi toimitusjohtajana...
23.12.2020
Bruno Gomes Bragasta, Portugalin pohjoisosasta, on valmistanut polttopuuta Palax KS 45S:llä nyt vuoden ajan. Hän on...
21.12.2020
Venäläiset polttopuun tuottajat luottavat tuotannossaan useisiin Palax-pyörösahakoneisiin. Jekaterinburgin ”Meidän...

TILAA UUTISKIRJEEMME