16.09.2022

Uskollinen Palax-käyttäjä jo 20 vuoden ajan

Noin 1300 irtokuutiota polttopuuta vuodessa tekevä klapikeisari Jyrki Jokinen Ruovedeltä on ollut uskollinen Palax-käyttäjä jo parikymmentä vuotta.

 

Videolla https://youtu.be/Fyn4JG4UYOY Jyrki kertoo siitä, kuinka hän aikanaan päätyi Palaxiin. Valintaa ei ole tarvinnut katua. "Palax-koneet ovat luotettavia, erittäin turvallisia, käytännöllisimpiä ja huoltovapaita", sanoo Jyrki.

 

FinnMetko-tapahtumassa Jyrki oli mukana Palax-osastolla kertomassa omista kokemuksistaan ja esittelemässä Palax-koneita messuvierailijoille. Klapikoneiden ohella Jyrki itse oli varsinainen vetonaula, sillä hänen karismansa ja lennokkaat juttunsa vetivät paljon väkeä puoleensa. Palax-tiimi tahtoo Jyrkin toistekin messuesittelijäkseen!

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

29.12.2022
Metsäkoneiden jakeluun erikoistunut Mary Agri on Palax-klapikoneiden ja lisälaitteiden uusi maahantuoja Ranskassa...
23.12.2022
Eero Rainan rautaiset Palax Power 70 pyöröteräkoneet (nykyinen ja sen edeltäjä) ovat parissakymmenessä vuodessa...
19.12.2022
Palaxin X-Aim-varusteltuja klapikoneita ei voida toistaiseksi toimittaa komponenttiongelmien vuoksi. Alun perin...

TILAA UUTISKIRJEEMME