Palax 55T

Jokamiehen ketterä klapikone.

Palax 55T on oikea valinta äijälle, joka kaipaa pienempään käyttöön soveltuvaa näppärää ja helppoa konetta klapintekoon.

Kovametalliterä 550mm

Max.halkaisija 200mm

Paino 150/162/155 kg

Saatavilla traktorikäyttöisenä (TR), sähkömoottorikäyttöisenä (SM) sekä polttomoottorikäyttöisenä (PM)

Ei enää tehdastoimituksia. Tarkista saatavuus Hankkijalta.

 

Umpikumipyörillä varustettu Palax 55T on kevyt käsitellä ja kuljettaa (pyöriä ei TR-mallissa). Erittäin kestävä kovametalliterä leikkaa puun hiljaisesti ja kevyesti siistillä sahausjäljellä. Rullilla varustetun jatkopöydän ansiosta työskentely on kevyttä ja turvallista. Lisäkeveyttä ja turvallistuutta peliin tuo kuulalaakereilla varustettu halkaisupöydän syöttökelkka. Halkaisuruuvin kaksoiskierre puree hyvin jopa jäiseen puuhun. Paketin viimeistelee puukaukalo, joka kerää katkotut puut näppärästi halkaisijan viereen.

 

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja. Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Puut piensäkissä säilytykseen.