C700 Combi

Mallin valmistus päättynyt, kysy saatavuutta Hankkijalta.

Palaxin todellinen bestseller on helppokäyttöinen, monipuolinen ja nopea klapikone.

Kovapalaterä 700mm

Voima 3,5 / 5,6 ton

Max.halkaisija 250mm

Kuljetin 4,3m käännöllä

Vakioterä 2/4

Lisävarusteena 2/0 ja 2/6

25-60 cm

Paino 660/ 720 / 710

 

Saatavilla traktorikäyttöisenä TR-mallina, yhdistelmäkoneena TR/SM tai polttomoottorikäyrröisenä PM-mallina. TR/SM- sekä PM-mallit saatavilla myös jarrullisella kuljetusalustalla (paino 950kg)

Nyt uusi, entistäkin parempi päivitetty malli C700 Combi!

Palax C700 Combi pilkkoo max 25 cm paksuista puuta. 4,3 m pitkä taittuva ja kääntyvä kaksiketjuinen poistokuljetin vie puut sinne minne pitää. Halkaisunopeutta säätelevä pikaliikeventtiili maksimoi puunteon nopeuden. Automaattinen kiilahihnojen kiristys lisää hihnojen kestävyyttä huomattavasti. Koneessa on myös kippaava ja jousikevennetty katkaisupöytä. Halkaisuterä on helppo vaihtaa pikalukituksen ansiosta. Koneen käyttövoimaksi voit valita traktorin, poltto- tai sähkömoottorin.

Koneeseen saa myös lisävarusteena tieliikennekäyttöön soveltuvan kuljetusalustan. 

Älä murehdi rekisteröinnistä: Sinä tilaat, me rekisteröimme tuotteen käyttövalmiiksi.

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja. 

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Kevyt tukkipöytä ja rankateline työmiehen apuriksi.