PALAX D270 Active

Pieni – SUURI tehopakkaus.

Palaxin uusitun ketjusahaperheen pienin jäsen tekee klapinteosta vaivatonta ja nopeaa kilpailukykyiseen hintaan.

Halk.voima 4 ton

Max.halkaisija 270mm

13" laippa

Vakioterä 2/0

Lisävarusteena 2/4

Paino 470/485/490kg

Puun pituus 25-40cm

Saatavilla traktorikäyttöisenä (TR/OHD), sähkömoottorikäyttöisenä 4kW (SM) sekä polttomoottorikäyttöisenä 13hp (PM) mallina.

Lisäksi saatavilla kuljetusalusta off-road sekä tieliikennekäyttöön sopivat mallit.

Vaikka Palax D270 Active on ulkoisilta mitoiltaan pieni, on se klapinteossa ketterä ja tehokas. Kokonaan avautuva suojaverkko helpottavat huoltamista ja puunsyöttörullat keventävät puun käsittelyä. Koneen käyttövoimaksi voit valita traktorin, poltto- tai sähkömoottorin. 

Koneen 4 tonnin sylinteri takaa kuluttajakäyttöön riittävän halkaisuvoiman, katkaisu toimii 13” laipalla ja ketjusahalla. Helppohoitoisen ketjun pystyy sahuri teroittamaan itse, eikä työnteko kärsi turhasta odottelusta.

Olosuhteista ja työmaan sijainnista D270 Active ei ole turhan nirso. Helposti liikuteltavana se menee sinne minne työmieskin. Lisävarusteena on saatavilla kuljetusvaihtoehdot maasto- ja tieliikennekäyttöön. Äläkä murehdi: Palax hoitaa rekisteröinnin.

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja.

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolela avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Puut piensäkissä säilytykseen.