PALAX GIGA

Ei odottelua, vaan toimintaa

Gigan avulla automaattikoneesta täysautomaatti.

20-55cm

2-6 m

Palax Gigan avulla teet Palax D550 Titan-automaattikoneesta täysautomaatin. Porrasannostelija Palax Giga erottelee puut toisistaan ja siirtää ne klapikoneen syöttöpöydälle helposti ja vaivattomasti yksi kerrallaan. Ohjaat vain Palax Gigan varaston täyteen puuta, ja annostelija pitää huolen siitä, että puuta syötetään jatkuvasti Palax D550 Titanilla oikassa tahdissa. Ei odottelua, vaan tehokasta työntekoa. Palax Giga vapauttaa sinut muihin tehtäviin.

Palax D550 Titan ja Giga hoitavat työt puolestasi. Palax Gigassa on yksinkertainen ja varmatoimienn rakenne, unohtamatta Palaxin tuotteiden rautaista kestävyyttä.

Tekniset tiedot

Leveys                     2900cm

Pituus                      4000cm

Korkeus                   1500cm

Puun syöttökorkeus  1250cm

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja.

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolela avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Järeä tosimiehen tukkipöytä isoille puille.
Ammattimaisen älykäs klapitehdas, jonka optimoitu työnkulku ja automaattinen raportointi tekee liiketoiminnastasi menestyksekkään.