KS 35

Kevytkäyttöinen supersuosikki

15” ketjusahalla varustettu klapikone.

Voima 3,5 / 5,6 ton

Kuljetin 4,3m käännöllä

15" laippa

Max. halkaisija 350mm

Vakioterä 2/4

Lisävarusteena 2/6

Täyshydr. joystic (S-malli)

Puun pituus 25-60cm

Paino Ergo 720/780kg

Paino S-malli 810/870kg

Saatavilla mallit: KS35 Ergo traktorikäyttöisenä (TR) mallina tai sähkömoottorikäyttöisenä 7,5kW (SM) mallina.

S-malli saatavilla traktorikäyttöisenä (TR) mallina tai sähkömoottorikäyttöisenä 7,5kW (SM) mallina.

Palax-tuoteperheen luotettava jäsen Palax KS 35 on saatavilla joko helppokäyttöisenä Ergo-mallina tai täyshydraulisella joysticilla varustettuna S-mallina.

KS 35 Ergon käyttö on ergonomista, koska puun katkaisukahvan liike tapahtuu sivusuunnassa käyttäjän lantion korkeudella perinteisen ylhäältä alas tapahtuvan liikkeen sijaan. KS35 on paras ratkaisu silloin, kun pilkottavan puun paksuus vaihtelee paljon. Katkaistavan puun suurin paksuus on 35 cm. Taittuvan kuljettimen ansiosta kone sopii pieneen tilaan.

Palax KS 35s-mallissa ketjusahaa ja syöttökuljetinta ohjataan kevyesti täyshydraulisella joystick-venttiilillä. Halkaisuterän korkeutta säädetään hydraulisesti. Halkaisusylinterin nopeuden valitsee vakiovarusteena oleva automaattinen pikaliikeventtiili. Ulkopuolisen tukkipöydän käyttöä varten ovat hydrauliletkujen pikaliittimet valmiina.

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja.

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME