PALAX KS 40

Kun pelkkä yleiskone ei riitä!

KS 40 on pikkuveljiään vankempana todellisen ammattilaisen valinta.

Kuljetin 4,3m käännöllä

Laippa 16"

Halk.voima 13 ton PowerSpeed

Max. halkaisija 380mm

Vakioterä 2/6

Lisävar. 2/4, 2/8

Joystic S-mallissa

Puun pituus 25-60cm

Paino Ergo 840/980kg

Paino S-malli 910/1050kg

Saatavilla olevat mallit: KS40 Ergo traktorikäyttöisenä (TR) mallina tai traktori-/sähkömoottorikäyttöisenä 11kW yhdistelmäkoneena (TR/SM).

KS40 S traktorikäyttöisenä (TR) mallina tai traktori-/sähkömoottorikäyttöisenä 11kW yhdistelmäkoneena (TR/SM).

KS 40 on voimakas ja helppokäyttöinen työkone, joka pilkkoo jopa 38 cm paksua puuta. Siinä on vakiona muun muassa 16” laippa sekä 13 tonnia raakaa halkaisuvoimaa. Vankkumattomuutta työntekoon tuo vahvistettu syöttöpöytä, jonka avulla siirtyvät järeämmätkin pölkyt sahaukseen. Lisävääntöä halkaisuun antaa leveä ja kestävä halkaisukouru.

KS 40-koneella ei työmiehen tahti hidastu. Näppärä teräketjuöljyn seuranta sekä täyttö tuovat huoltovapautta työskentelyyn. Turvallisuutta lisää poistokuljetin, joka pysähtyy automaattisesti halkaisukourun ollessa avoimena.

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja.

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolela avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Vankkarakenteinen tukkipöytä kovaankin käyttöön.
Kevyt tukkipöytä ja rankateline työmiehen apuriksi.
Puhdasta puuta vaativaankin makuun.
Puut piensäkissä säilytykseen.
Tehokas ja käyttövarma tapa puhdistaa puuta suuriakin määriä.