Titan D550

Kone, joka tietää. Ei oleta.

Ammattimaisen älykäs klapitehdas, jonka optimoitu työnkulku ja automaattinen raportointi tekee liiketoiminnastasi menestyksekkään.

44 tn

22 kW + 15 kW

Automatic / manual

Työtunnit, puun määrä

26”

0,404

2/4/6/8/28

25-60 cm

Max. 55 cm

Uusimpia innovaatioita, älykästä ohjausta, mekaniikkaa ja tiedonkeruuta hyödyntävä Palax D550 Titan-klapitehdas tarjoaa ammattimaiseen klapituotantoon nimensä veroista kestävyyttä. Se on suunniteltu erityisesti haastaville puille: suurille halkasijoille ja koville puulaaduille.

Klapitehdas säästää työmiestä. Siirrä puut tukkipöydälle, niin Titan hoitaa loput. Palax Titanin automaattinen työnkulku ohjaa puut tukkipöydältä kuljettimelle ja katkaisusta halkaisuun. Viimeiseen asti optimoitu prosessi kohdistaa terän automaattisesti oikealle kohdalle, jonka avulla saat maksimaalisesti parhaan klapituotannon. Työn etenemistä voit seurata ja hallita helposti erillisestä ohjaus- paneelista. Tarkat raportit mm. toteutuneista halkaisumääristä ja työajoista löydät urakan jälkeen Titanin verkkopalvelusta. 

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja.

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Järeä tosimiehen tukkipöytä isoille puille.
Imurilla purut talteen.
Tehokas ja käyttövarma tapa puhdistaa puuta suuriakin määriä.
Palax Driver on kevyt, mutta vankkarakenteinen - varma ja turvallinen apuri moneen erilaiseen käyttöön.