PALAX X1000

Jykevä hydraulihalkoja mottitalkoisiin.

X1000- hydraulihalkoja tuo urakoihin voimaa ja käytettävyyden vapautta.

Halk.terä 2/4 säädettävä

Halk.voima 5,6 ton

Saatavilla olevat mallit: TR/OHD, SM & PM (Honda)

5,6 tonnin halkaisuvoimalla varustettu Palax X1000 on Pohjois-Euroopan puulle suunniteltu hydraulihalkoja. Konetta voi käyttää ja säätää molemmilta puolilta. Mukana tulevat karikat helpottavat työskentelyä erityisesti suurten puiden kanssa, jolloin toisen puolikkaan voi jättää karikkojen päälle odottamaan vuoroaan. 

Palax X1000 sisältää myös tukevan jatkopöydän, ja vakiovarusteena oleva pikaliikeventtiili tuo koneeseen nopeutta. Malliin saa myös tieliikennekäyttöön tarkoitetun kuljetusalustan.

 

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja.

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolela avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Tehokas juontokoura puunsiirtoon.
Puut piensäkissä säilytykseen.