Kanadalainen Ken Roussoun tekee klapinsa Palax KS 45S-koneella

Kanadalaisella Ken Roussonilla on pitkä kokemus polttopuun tuotannosta. Pian eläkkeelle jäämisensä jälkeen hän myi vanhan yrityksensä ”Ken’s firewood”, mutta päätti että haluaakin jatkaa töitä ja perusti uuden yrityksen ”Mr. Firewood”.

Tuotantovälineinä Kenillä oli aluksi Palax D360 Pro+ (halkoo 36 cm paksuista puuta) ja Midi-tukkipöytä. Suurempia tukkeja varten hän pian vaihtoi koneeksi Palax KS 45S:n (halkoo 45 cm paksuista puuta).

Nykyään hän on panostanut tuotantolinjan optimointiin entistä enemmän: Palax Rollerilla hän pystyy ravistelemaan roskat tehokkaasti tärisevillä teloilla ja tuottamaan korkealaatuisia polttopuuta, joka kuivuu nopeammin. Hänellä on myös Palax Power (PTO) -virtalähde, jonka ansiosta hän saa tuotantokalusteensa kompaktiin muotoon ulkorakennuksen sisälle.

”Olen ollut erittäin tyytyväinen omistamiini Palax-koneisiin. Valitsin Palaxin korkealaatuisten laitteiden ja Hakmetilta saamani erinomaisen palvelun vuoksi.”

Palax Midi log table in Canada

Katso myös

25.6.2024
Palax yhdessä Sampo Kaulasen, Hankkijan ja Espegardin kanssa toteutti toista kertaa Yöttömän Yön Klapiaaset 11.-12.6.2024 Äkäslompolossa
21.12.2023
Rauhoitumme joulun viettoon viikolla 52, jolloin tehtaamme on kiinni. Katso ohesta Palax-tiimin jouluinen videotervehdys
12.12.2023
Baltian maissa, missä polttopuun tekeminen on todellakin ammattimaista, pääsevät Palax -pyöröteräkoneet kunnon urakkatyöhön. Lue lisää kahdesta Baltialaisesta Palax -loppuasiakkaasta.