Ylistarossa sijaitseva Palaxin tehdas on ollut osa polttopuutuotannon ammattilaisten elämää jo 70 vuotta. Alkujaan metsä- ja peltotöihin suunnitellut tuotteet jalostuivat aikojen saatossa ja yhden miehen pienyrityksestä syntyi matkan varrella konserni, joka profiloituu nykyään yhdeksi maailman johtavista polttopuukoneiden valmistajista.

Uskomme, että jokaisella Palax-käyttäjällä on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen tarina kerrottavanaan. Siksi pyydämme sinua jakamaan muistosi, valokuvasi ja videosi kanssamme, olipa se sitten Ylistaron Terästakomon ajoilta vuosikymmeniä sitten, taikka viime vuoden klapitöistä.

Lähetä tarinasi yhteystietojesi kanssa osoitteeseen marketing@palax.fi, tai postita se suoraan tehtaan postilaatikkoon osoitteeseen Lahdentie 9, 61400 Ylistaro.

Kiitokseksi osallistumisestasi arvomme upean palkinnon vuoden lopussa. Jakamalla Palax-tarinasi osallistut automaattisesti arvontaan. Tulemme julkaisemaan tarinoita kuluvan vuoden aikana sekä sosiaalisessa mediassa että nettisivuillamme, joten mainitsethan, mikäli et halua nimeäsi julkiseksi.

Palax-tarinasi on enemmän kuin vain nostalginen matka menneisyyteen – jakamalla kokemuksiasi, sinusta tulee osa Palaxin rikasta historiaa!