Palax D410 on irlantilaisen Seamus Wardin valinta

Seamus Ward pyörittää yritystään S&J Manufacturing Ltd:tä yhdessä isänsä ja poikansa kanssa Louthin kreivikunnassa Irlannissa. He ovat erittäin kiireisiä polttopuiden ja savuttomien polttoaineiden tukkumyynnissä monille vähittäiskaupoille koko maassa.

Seamus oli käyttänyt Palax KS 35S -klapikonetta vuodesta 2012 ja vastikään päätti, että oli päivityksen aika. ”Olimme käyttäneet KS 35S:ää niin kauan. Sen kanssa ei ollut meille mitään ongelmia, joten kun konetta piti vaihtaa, pysyimme mielellämme Palax-perheen parissa.”

Seamus ja hänen isänsä tulivat vierailulle Oakleaf Forestryyn tutustumaan Palax-vaihtoehtoihin, ja löysivät nopeasti itselleen sopivaksi uuden Palax D410Pro+ koneen.

”Tarkastelimme muita esillä olevia koneita ja päätimme, että D410 on oikea meille. KS 35 teki aina mitä tarvitsimme, mutta ajattelimme, että saattaisimme saada hieman ylimääräistä hyötyä suuremmasta poikkileikkauskapasiteetista ja lisääntyneestä halkaisuvoimasta. Kaiken kaikkiaan olemme mielissämme koneesta, se on erittäin nopea ja erittäin vahva. Koneella on mahdollista saada käyttövoimaksi sähköteho, joten voimme käyttää sitä joko sisällä tehtaalla verkkovirralla tai ulkona traktorilla.”

Seamus Ward with Palax D410 firewood processor

Katso myös

21.12.2023
Rauhoitumme joulun viettoon viikolla 52, jolloin tehtaamme on kiinni. Katso ohesta Palax-tiimin jouluinen videotervehdys
12.12.2023
Baltian maissa, missä polttopuun tekeminen on todellakin ammattimaista, pääsevät Palax -pyöröteräkoneet kunnon urakkatyöhön. Lue lisää kahdesta Baltialaisesta Palax -loppuasiakkaasta.
31.8.2023
TP Silvan Ylistaron tehtaalla työskentelevät sisarukset viihtyvät saman katon alla eri työkuvioiden parissa