Pian tulossa: Palax-huoltovideosarja

Eero Rainan rautaiset Palax Power 70 pyöröteräkoneet (nykyinen ja sen edeltäjä) ovat parissakymmenessä vuodessa takoneet puunrungoista polttopuuta 30 000 motin edestä. Kun klapikonetta muistaa huoltaa, se kestää vuosikausia kovassakin käytössä. Eero kertoo, että koko koneiden elinaikana niiden laakereita ei ole tarvinnut kertaakaan vaihtaa. Kun hän käyttää nykyistä konettaan aktiivisesti, hän rasvaa laakerit kerran viikossa, ja silloinkin yksi painallus rasvaprässillä riittää hyvin. Määräaikaishuollon hän tekee kerran vuodessa ennen kuin ottaa koneen varastosta käyttöön, ja tällöin hän vaihtaa koneeseen öljyt ja öljynsuodattimen. Kauden jälkeen hän vie pyöröterän terähuoltoon teroitettavaksi: muutaman kympin maksava toimenpide pitää terän hyvässä kunnossa, mikä puolestaan säästää kiilahihnoja ja vähentää sirklaamisesta kuuluvaa ääntä. Palaxin Youtube-kanavalla tulemme hyvin pian julkaisemaan uuden huoltovideosarjan, jolla pääset tutustumaan sekä Eeron hyväksi havaitsemiin huoltotoimenpiteisiin että muihin suositeltuihin huoltovinkkeihin. Tilaa kanavamme osoitteessa https://www.youtube.com/@palaxofficial ja pysy kuulolla päivityksistä!

Palax circular saw blade

Katso myös

21.12.2023
Rauhoitumme joulun viettoon viikolla 52, jolloin tehtaamme on kiinni. Katso ohesta Palax-tiimin jouluinen videotervehdys
12.12.2023
Baltian maissa, missä polttopuun tekeminen on todellakin ammattimaista, pääsevät Palax -pyöröteräkoneet kunnon urakkatyöhön. Lue lisää kahdesta Baltialaisesta Palax -loppuasiakkaasta.
31.8.2023
TP Silvan Ylistaron tehtaalla työskentelevät sisarukset viihtyvät saman katon alla eri työkuvioiden parissa