Saksalaisella Stefan Sallerilla on mobiilikäyttöinen C1000 polttopuuntekolinja

Stefan Saller aloitti oman polttopuuliiketoimintansa vuosi sitten. Ahkera nuori mies on jo onnistunut rakentamaan asiakaskuntaa ja tekee yleensä 30–240 kiintokuutiometriä polttopuuta toimeksiantoa kohden.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistään hän tutki useiden klapikonevalmistajien tarjoamia vaihtoehtoja ja löysi Palaxin Oswald Agrartechnikilta. Hän vaikuttui Palax C1000 Pro+:n esittelystä, ja hankki koneen sekä Palax-rankapöydän ja Palax Rollerin.

Koska hänen liiketoimintansa perustuu polttopuutuotantoon sekä paikallaan ollen että liikkuen asiakkaiden sijaintipaikkojen mukaan, Oswald Agrartechnik räätälöi laitteet perävaunuun sopivaksi: nyt se on Baijerin alueen suurimpia mobiilikäyttöisiä polttopuuntekolinjastoja. Stefan on ollut erittäin tyytyväinen Palaxiin. Seuraavaksi hän aikoo kehittää liiketoimintaansa ja investoida uuteen traktoriin.

 

Palax C1000 Stefan Saller Germany

Katso myös

21.12.2023
Rauhoitumme joulun viettoon viikolla 52, jolloin tehtaamme on kiinni. Katso ohesta Palax-tiimin jouluinen videotervehdys
12.12.2023
Baltian maissa, missä polttopuun tekeminen on todellakin ammattimaista, pääsevät Palax -pyöröteräkoneet kunnon urakkatyöhön. Lue lisää kahdesta Baltialaisesta Palax -loppuasiakkaasta.
31.8.2023
TP Silvan Ylistaron tehtaalla työskentelevät sisarukset viihtyvät saman katon alla eri työkuvioiden parissa