SIA Baltic Timber erittäin tyytyväinen Palax-pyöröteräkoneiden tuottavuuteen

SIA Baltic Timber Company, joka sijaitsee Rēzeknessä Itä-Latviassa, tuottaa 15 000 m3 polttopuuta Palax-klapikoneilla vuodessa. Kahden Palax Power 70 s -pyörösahakoneen lisäksi yrityksellä on käytössä uusi Palax C750 Pro+.

”Käytämme Palax-koneita niiden vankan rakenteen ja luotettavan rungon vuoksi. Olemme erittäin tyytyväisiä niiden tuottavuuteen, varsinkin C750 Pro+:ssaan, jossa on PowerSpeed-sylinteri extranopeaan halkaisuun”, kertoo yrityksen omistaja Guntis Arbidans (kuvassa).

Hän arvostaa myös nopeaa kovametalliterää ja sen huoltoväliä; hän teroittaa terän joka toinen kuukausi, mikä tarkoittaa huoltoa suunnilleen tuhatta kuutiometriä kohti. Lisäksi hän näkee arvon siinä, että Palax-koneet ovat helposti ymmärrettäviä ja tarvittaessa korjaa ne itse.

SIA Baltic Timber's Owner Guntis Arbidans Is Happy With His Palax C750 Firewood Processor.

Katso myös

25.6.2024
Palax yhdessä Sampo Kaulasen, Hankkijan ja Espegardin kanssa toteutti toista kertaa Yöttömän Yön Klapiaaset 11.-12.6.2024 Äkäslompolossa
21.12.2023
Rauhoitumme joulun viettoon viikolla 52, jolloin tehtaamme on kiinni. Katso ohesta Palax-tiimin jouluinen videotervehdys
12.12.2023
Baltian maissa, missä polttopuun tekeminen on todellakin ammattimaista, pääsevät Palax -pyöröteräkoneet kunnon urakkatyöhön. Lue lisää kahdesta Baltialaisesta Palax -loppuasiakkaasta.