Uusi Palax-maahantuoja BeNeLux-maihin

Groentechniek Habers v.o.f, isän ja pojan johtama perheyritys Koillis-Alankomaissa, on laajentanut metsäkoneiden tuotevalikoimansa kattamaan Palax-klapikoneet ja niihin liittyvät lisävarusteet 1.11.2020 alkaen.

”Olemme joustava nuori yritys, joka tarjoaa erinomaista palvelua ja pyrkii tuotteidensa korkeimpaan laatuun. Tämän näemme myös Palaxissa: koneet erottuvat nopeudellaan, kestävyydellään, helppokäyttöisyydellään, vähäisellä elektroniikan käytöllään ja erittäin pitkällä käyttöiällään ja ongelmattomalla huollollaan”, sanoo Henk Habers, vanhempi toimitusjohtajista.

Groentechniek Habers aloitti toimintansa vuonna 2014. Metsäkoneiden lisäksi ne tarjoavat puutarha- ja puistokoneita, sähköisiä kuljetusvälineitä ja käsityökaluja ammatti- ja yksityiskäyttöön Benelux-maissa (lähinnä Hollannissa ja Belgiassa), mutta tarvittaessa he voivat toimittaa myös muualle – heidän kauin konetoimituksensa on ollut Keniaan.

Kuva: Henk ja Lars Habers (isä ja poika) ovat aloittaneet Palax-klapikoneiden maahantuonnin Benelux-maihin marraskuussa 2020. ”Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme olla Palaxin maahantuoja ja teemme kaikkemme tämän menestyksen eteen.”

Henk and Lars Habers From Groentechniek Habers Represent Palax Firewood Processors.

Katso myös

31.8.2023
TP Silvan Ylistaron tehtaalla työskentelevät sisarukset viihtyvät saman katon alla eri työkuvioiden parissa
10.7.2023
Palax toteutti yhdessä Sampo Kaulasen sekä Hankkijan ja Espegradin kanssa Yöttömän Yön Klapiaaset 15.–16.6.2023
7.6.2023
Pitkän linjan yrittäjä kehuu pyöröteräkoneen helppouden lisäksi myös pitkiä huoltovälejä.