11.08.2022

Teemu Valkamasta Palax-koneiden tekninen asiantuntija

Teemu Valkama on aloittanut Palaxin teknisenä asiantuntijana 1.8.2022 lähtien. Teemu on paluumuuttaja, sillä hänellä on takanaan pitkä 15 vuoden ura Palax-tehtaalla, jonka jälkeen hän on ollut muutamia vuosia toisella toimialalla.

 

Teemun toimenkuvaan kuuluu Palax-maahantuojien ja tehtaan myynnin ja markkinoinnin tekninen tukeminen, takuu- ja reklamaatioasioiden käsitteleminen ja osallistuminen yhdessä tuotekehityksen kanssa klapikoneiden suunnittelun ja laadun kehittämiseen. Teemun rautainen osaaminen ja ammattitaito ovat suuresti arvostettua Palax-tehtaalla, ja tiimi on iloinen saadessaan hänet uudelleen tuekseen. Teemu on aikanaan tehnyt monipuolisesti eri työtehtäviä niin klapikoneiden suunnittelussa, myynnissä kuin huollossa, ja vastannut muun muassa kaikkien tehtaalla valmistettujen koneiden hydrauliikasta.

 

"Positiivisin mielin olen tullut takaisin. Odotan mielenkiinnolla, miten voin olla avuksi asiakkaille, jotta saamme heidän odotuksensa koneista paremmin täytettyä ja yhteistyössä suunnittelun kanssa kehitettyä koneistamme entistä parempia."

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

29.12.2022
Metsäkoneiden jakeluun erikoistunut Mary Agri on Palax-klapikoneiden ja lisälaitteiden uusi maahantuoja Ranskassa...
23.12.2022
Eero Rainan rautaiset Palax Power 70 pyöröteräkoneet (nykyinen ja sen edeltäjä) ovat parissakymmenessä vuodessa...
19.12.2022
Palaxin X-Aim-varusteltuja klapikoneita ei voida toistaiseksi toimittaa komponenttiongelmien vuoksi. Alun perin...

TILAA UUTISKIRJEEMME