21.09.2022

Agro Traders on Palaxin uusi maahantuoja Norjassa

Vuonna 1992 perustettu norjalainen metsä-, maatalous- ja rakennustyökoneiden maahantuoja Agro Traders on aloittanut yhteistyön Palax-tehtaan kanssa elokuussa 2022 entisen maahantuojan A-K Maskinerin mentyä konkurssiin. Agro Traders myy Palax-klapikoneita Norjassa jälleenmyyjäverkoston kautta, johon kuuluu noin 30 myymälää ympäri Norjaa.

 

"Olemme erittäin iloisia, että meidät on valittu Palax-maahantuojaksi. Olemme päättäneet tehdä lujasti töitä vahvistaaksemme entisestään Palaxin vahvaa asemaa Norjan markkinoilla", kertoo Egil Ruud Hofstad, Agro Tradersin Palax-tuotepäällikkö.

 

Egil Ruud Hofstad nostaa Palaxin vahvuudeksi tuotemalliston, josta löytyy niin ketju- kuin pyörösahakoneetkin. Klapikoneille on Norjan markkinoilla paljon kysyntää korkean sähkönhinnan vuoksi.

 

"Esimerkiksi X-Aimilla varustettu pyöröteräkone on ainutlaatuinen siinä, että se on hyvin nopea, käyttäjäystävällinen ja vain vähän huoltoa vaativa kone", hän sanoo. "Asiakkaat myös arvostavat Palaxin pitkää kokemusta ja asiantuntijuutta klapikonevalmistuksessa, mikä näkyy erinomaisissa ja luotettavissa tuotteissa. Odotamme innolla, että saamme palvella asiakkaittamme parhaalla mahdollisella tavalla Palax-koneiden parissa."

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

29.12.2022
Metsäkoneiden jakeluun erikoistunut Mary Agri on Palax-klapikoneiden ja lisälaitteiden uusi maahantuoja Ranskassa...
23.12.2022
Eero Rainan rautaiset Palax Power 70 pyöröteräkoneet (nykyinen ja sen edeltäjä) ovat parissakymmenessä vuodessa...
19.12.2022
Palaxin X-Aim-varusteltuja klapikoneita ei voida toistaiseksi toimittaa komponenttiongelmien vuoksi. Alun perin...

TILAA UUTISKIRJEEMME