03.12.2020

Palax D410 on irlantilaisen Seamus Wardin valinta

Seamus Ward pyörittää yritystään S&J Manufacturing Ltd:tä yhdessä isänsä ja poikansa kanssa Louthin kreivikunnassa Irlannissa. He ovat erittäin kiireisiä polttopuiden ja savuttomien polttoaineiden tukkumyynnissä monille vähittäiskaupoille koko maassa.

 

Seamus oli käyttänyt Palax KS 35S -klapikonetta vuodesta 2012 ja vastikään päätti, että oli päivityksen aika. "Olimme käyttäneet KS 35S:ää niin kauan. Sen kanssa ei ollut meille mitään ongelmia, joten kun konetta piti vaihtaa, pysyimme mielellämme Palax-perheen parissa." 

 

Seamus ja hänen isänsä tulivat vierailulle Oakleaf Forestryyn tutustumaan Palax-vaihtoehtoihin, ja löysivät nopeasti itselleen sopivaksi uuden Palax D410Pro+ koneen.

 

"Tarkastelimme muita esillä olevia koneita ja päätimme, että D410 on oikea meille. KS 35 teki aina mitä tarvitsimme, mutta ajattelimme, että saattaisimme saada hieman ylimääräistä hyötyä suuremmasta poikkileikkauskapasiteetista ja lisääntyneestä halkaisuvoimasta. Kaiken kaikkiaan olemme mielissämme koneesta, se on erittäin nopea ja erittäin vahva. Koneella on mahdollista saada käyttövoimaksi sähköteho, joten voimme käyttää sitä joko sisällä tehtaalla verkkovirralla tai ulkona traktorilla."

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

27.01.2021
Hyvää vuotta 2021 kaikille! Olen vetänyt Palaxin liiketoimintaa nyt noin puoli vuotta: aluksi toimitusjohtajana...
23.12.2020
Bruno Gomes Bragasta, Portugalin pohjoisosasta, on valmistanut polttopuuta Palax KS 45S:llä nyt vuoden ajan. Hän on...
21.12.2020
Venäläiset polttopuun tuottajat luottavat tuotannossaan useisiin Palax-pyörösahakoneisiin. Jekaterinburgin ”Meidän...

TILAA UUTISKIRJEEMME