29.12.2022

Uusi Palax-maahantuoja Ranskaan

Metsäkoneiden jakeluun erikoistunut Mary Agri on Palax-klapikoneiden ja lisälaitteiden uusi maahantuoja Ranskassa. Yritys palvelee myös Palaxin belgialaisia ranskankielisiä asiakkaita.

 

"Olemme onnellisia ja ylpeitä saadessamme edustaa Palaxia, jonka haluamme uudelleen esitellä asiakaskunnalle oikealla tavalla ammattimaisen myynti- ja jälkimarkkinointitiimimme avulla", kertoo toimitusjohtaja Felix Mary.

 

Hän näkee Palax-klapikoneiden vahvuuksina yksinkertaisuuden, luotettavuuden ja suorituskyvyn. Palaxia osa-aikaisesti käyttävät maanviljelijät kuin polttopuuta täysipäiväisesti tekevät ammattilaiset osaavat helposti itse huoltaa koneensa.

 

"Palax on myös yksi markkinoiden parhaimpia klapikoneita nopeudessaan ja työtehokkuudessaan."

 

Felix Mary näkee yrityksensä menestymisen vahvuutena edustamansa metsäkonebrändit, joita hän kuvailee Euroopan parhaimmiksi. Yritys on myös suuresti investoinut konevarastoonsa, mistä on erityistä hyötyä kriisiaikoina kysynnän ollessa kovaa. Lisäksi ammattiosaamiseen ja asiakaspalveluun panostetaan, ja viime aikoina muun muassa huoltotiimiin on palkattu lisävahvistusta.

 

Mika Joensuu, Palax-tehtaan vientipäällikkö, on hyvin tyytyväinen uuteen maahantuojaan.

 

"Palax-tuotteilla on pitkä, yli 20 vuoden historia Ranskassa. Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet uuden dynaamisen kumppanin Ranskaan, jolla on hyvä jälleenmyyntiverkosto sekä asiantunteva huolto-, varaosa- ja myyntitiimi. Tavoitteena on kasvattaa Palax-myyntiä ja kehittää tuotteita pitkäjänteisesti yhdessä osaavan kumppanin, Mary Agrin, kanssa."

Asiakas on vaativa. 

Klapiyrittäjän kannattaakin panostaa laatuun ja toimituksen täsmällisyyteen.”

 

Klapukaupan toiminta alkoi vuonna 2003 vähän salaa, kun olin Terästakomon asentajana ja uusi malli Palax 70 näki päivänvalon. Yhtä ja toista piti testailla, niinpä polttopuita alkoi  kertyä enemmän, kun omassa takassa ehti polttamaan. Siispä klapia myymään. Pian ostin oman 70:sen ja sen seuraksi kevyen rankapöydän....

29.12.2022
Metsäkoneiden jakeluun erikoistunut Mary Agri on Palax-klapikoneiden ja lisälaitteiden uusi maahantuoja Ranskassa...
23.12.2022
Eero Rainan rautaiset Palax Power 70 pyöröteräkoneet (nykyinen ja sen edeltäjä) ovat parissakymmenessä vuodessa...
19.12.2022
Palaxin X-Aim-varusteltuja klapikoneita ei voida toistaiseksi toimittaa komponenttiongelmien vuoksi. Alun perin...

TILAA UUTISKIRJEEMME