Lisälaitteet

Palax Cleaner

Puhdistusrumpu on tehokas puuroskan irrottaja

Palax Cleanerissä klapit pyörivät puhdistusrummussa kuin pyykkikoneessa, mikä irrottaa puuroskan helposti ja hyvin tehokkaasti. Cleaner soveltuu parhaiten alle 50 cm pitkän klapin seulontaan. Palax Cleaneriä käytetään tavallisesti yhden klapikoneen kanssa, mutta myös useamman klapikoneen yhteiskäyttö on mahdollista. Palax Cleaner on saatavilla joko sähkömoottorilla tai traktorin hydrauliikalla.

Saatavilla olevat lisävarusteet

Poistokuljetin on suosittu lisävaruste Palax Cleaneriin, sillä sen ansiosta klapit voidaan helposti ohjata esimerkiksi korkealle lavalle. Poistokuljetin on lähes poikkeuksetta mukana kaikissa Palax Cleaneriä esittelevissä kuvissamme ja messuilla, missä demotaan Cleanerillä klapin puhdistamista. Toinen mahdollinen lisävaruste on jakaja kahden säkin täyttöön (ks. piirroskuva).

Miksi puhdistaa polttopuut?

Klapien puhdistaminen on tärkeää polttopuuntuotannossa, jotta ne kuivuvat helpommin, palavat puhtaammin ja ovat ulkonäöltään tasalaatuisempia. Irtoavan puuroskan voi hyödyntää sytykkeenä.

Käyttöohjeet

Katso myös

Palax Puru sawdust removal cleans the working area.

Palax Puru

Palax Puru pitää klapikoneen ympäristön puhtaana ja siistinä.
Palax Roller cleaning conveyor

Palax Roller

Polttopuuta voidaan siirtää puhdistettavaksi Palax Rolleriin joko tuotantolinjaston jatkona tai suoraan säkistä tai etukuormaajasta, mikä mahdollistaa tarvittaessa myös kuivan klapin uudelleen seulonnan.
Palax Midi Log Table.

Palax Midi

Palax Midi on parhaimmillaan skaalautuvuudessa: sillä syöttää sekä suurenkokoiset puut että lyhyet alle kahden metrin pituiset puut, kun pöytään valitsee lisävarusteeksi ylimääräisen ketjupalkin. Syöttöpöytä kantaa kahdeksan kuutiota puuta.