Lisälaitteet

Palax Roller

Tärinälevyrullilla puhdasta klapia

Palax Roller puhdistaa polttopuut kätevästi tärinälevyrullilla. Roller soveltuu parhaiten alle 50 cm pitkän klapin seulontaan. Se sopii erinomaisesti myös useamman klapikoneen yhteiskäyttöön. Palax Roller on saatavilla sähkömoottorilla tai traktorin hydrauliikalla.

Helppo uudelleenseulonta mahdollista

Polttopuuta voidaan siirtää puhdistettavaksi Palax Rolleriin joko tuotantolinjaston jatkona tai suoraan säkistä tai etukuormaajasta, mikä mahdollistaa tarvittaessa myös kuivan klapin uudelleen seulonnan. Kuivan klapin uudelleen puhdistaminen minimoi puuroskan, mitä kuivumisprosessissa usein vapautuu.

Saatavilla olevat lisävarusteet

Poistokuljetin on suosittu lisävaruste Palax Rolleriin, sillä sen ansiosta klapit voidaan helposti ohjata esimerkiksi korkealle lavalle. Poistokuljetin on lähes poikkeuksetta mukana kaikissa Palax Rolleria esittelevissä kuvissamme ja messuilla, missä demotaan Rollerilla klapin puhdistamista. Poistokuljettimen leveys on 47 cm.

Miksi puhdistaa polttopuut?

Klapien puhdistaminen on tärkeää polttopuuntuotannossa, jotta ne kuivuvat helpommin, palavat puhtaammin ja ovat ulkonäöltään tasalaatuisempia. Irtoavan puuroskan voi hyödyntää sytykkeenä.

Käyttöohjeet

 

Katso myös

Palax Puru sawdust removal cleans the working area.

Palax Puru

Palax Puru pitää klapikoneen ympäristön puhtaana ja siistinä.
Palax Cleaner cleaning drum

Palax Cleaner

Palax Cleaner irrottaa helposti puuroskan samalla, kun klapit pyörivät puhdistusrummussa.
Palax Mega Log Table.

Palax Mega

Suurin syöttöpöytämme Palax Mega on erinomainen valinta varsinkin pitkille puunrungoille, 2.5 metristä aina 5 metriin asti. Pöytä jaksaa kantaa 12 kuutiota puuta, joten se soveltuu parhaiten isojen puumäärien syöttämiseen.