Palaxin tuki vie nuoria lahjakkuuksia huipulle

Palax on tunnettu työntekijöidensä hyvinvoinnin tukemisesta, mutta yritys sponsoroi myös työntekijöidensä lasten harrastuksia. Tämä tarjoaa nuorille mahdollisuuksia kehittyä omissa lajeissaan.

Yksi Palaxin tukemista nuorista lahjakkuuksista on Rasmus Koski. Rasmus on omistautunut juoksuharrastukselleen neljän vuoden ajan. Hän harjoittelee jopa kuusi kertaa viikossa, mikä kertoo hänen määrätietoisesta työstään saavuttaa tavoitteensa. Rasmus treenaa monipuolisesti sekä lyhyitä että pitkiä matkoja. Erityisesti yksi matka on lähellä hänen sydäntään, 300 metrin juoksu, jolla hän voitti 15-vuotiaiden Suomen mestaruuden elokuussa 2024.

Kilpailu-urallaan Rasmus on edustanut Kauhajoen Karhua, joka on tunnettu menestyvistä urheilijoistaan. Hänen valmennuksestaan vastaa juoksuvalmentaja Miko Mettälä, joka on auttanut häntä juoksijana kehittymään tavoitteisiinsa. Lisäksi Rasmuksen sponsorihankinnoista vastaa Tommi Kärkkäinen/TK-valmennus, joka on varmistanut, että lahjakas nuori urheilija saa tarvitsemansa tuen. Palax on ollut mukana tukemassa Rasmuksen kilpailu-uraa vuodesta 2023 alkaen.

Rasmuksen tarina on esimerkki siitä, miten tinkimätön työ vie kohti huippusuorituksia, ja kuinka yhteisön sekä yritysten tuki voi olla avain nuorten urheilijoiden menestykseen. Samalla tavoin Palaxin menestys on rakennettu kovalla työllä, innovatiivisuudella ja sitoutumisella tuotteiden kehittämiseen – juuri niillä elementeillä, jotka ovat tehneet siitä menestyjän polttopuukoneteollisuudessa. Palaxin tarina sai alkunsa jo vuonna 1954, ja se jatkuu yhä vahvana, kun Palax jatkaa kasvuaan ja kehitystään alan edelläkävijänä.

Rasmus Koski Finnmetkoilla 2024 Palaxin osastolla D460 klapikoneen vieressä.

Katso myös

Palax D460 firewood processor's control panel.
15.10.2024
Palax D460 on ketjusahakone, joka tuo lisää tehokkuutta ja joustavuutta polttopuun tuotantoon. Se on päivitetty versio suositusta Palax KS 45s -klapikoneesta ja sopii vaihtelevan kokoisille puille, katkaisten ne 6 sentin halkaisijasta aina 46 senttiin asti.
The graphical screen in the Palax C751 Smart
11.10.2024
Palax C751 Smart tarjoaa edistyksellisen grafiikkanäytön asetuksien ja mittareiden hallintaan sekä automaattisen X-Aim 2.0 halkaisuterän korkeudensäädön. Smart- ja Pro+ -malleissa on älyohjattu hydrauliikka, puoli-iskutoiminto ja diagnostiikka. Kaikissa malleissa, mukaan lukien Ergo, on PowerSpeed-halkaisu.
CEO Even Thomas from Värska Laht
10.10.2024
Isojen puiden teolliseen polttopuuntuotantoon suunniteltu uusi X Firewood Factory eli X Polttopuutehdas kiinnosti virolaista Värska Lahtia, joka on perinteisesti käyttänyt tuotannossaan nopeita Palax-pyöröteräkoneita.