Virpi löysi unelmiensa klapikoneen Palax-mallistosta

Pyöröteräkonetta on helppo ja vaivaton käyttää

Kun koko kesä meni pelkkään klapien tekoon hydraulisella halkojalla, päätti Virpi Laitamäki hankkia itselleen kunnollisen klapikoneen. Vertaillessaan netissä eri klapikonevaihtoehtoja, hän törmäsi Palaxiin.

”Hyvinkin nopeasti huomasin, että tykästyin klapikoneiden mersuun eli Palaxiin. Minun mielestä se oli kaikkein paras kone.”

Kun Virpi pääsi näkemään koneen Hankkijalla, se näytti hänen mukaansa valtavalta, paljon isommalta kuin traktori, jolla hän oli ajatellut sitä käyttää. Mutta niin vain siinä kävi, että Palax oli vienyt naisen sydämen, ja hän käveli liikkeestä ulos onnellisena Palax C750.2 Ergo-mallin omistajana.

”Isäkin sanoi minulle, että tuolla teet sinun vuoden puut päivässä! Sanoin että sehän on hyvä, jää ne muut päivät sitten muuhun kivaan harrastamiseen.”

Pyöröterä on nopea ja kestää likaisempaakin puuta

Virpi pitää siitä, että pyöröteräkone on nopea ja sen huoltovälit ovat ketjukonetta pitempiä. Lisäksi pyöröterä sietää hyvin sitä, että se voi tylsistymättä katkaista likaisempaakin puuta. Myös klapikoneen ohjauslaitteet tekevät koneen käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Klapikonetta Virpi ei ollut aiemmin käyttänyt. Hän oppi kaiken käyttöohjeista.

”Ihan käyttöohjeista luin, miten kone kasataan käyttövalmiiksi ja miten sitä käytetään ja huolletaan. Käyttökin on sujunut ihan hyvin. Oikein hyvät käyttöohjeet on.”

Virpi Laitamäki is very pleased with her Palax C750.2 circular saw machine.

Katso myös

21.12.2023
Rauhoitumme joulun viettoon viikolla 52, jolloin tehtaamme on kiinni. Katso ohesta Palax-tiimin jouluinen videotervehdys
12.12.2023
Baltian maissa, missä polttopuun tekeminen on todellakin ammattimaista, pääsevät Palax -pyöröteräkoneet kunnon urakkatyöhön. Lue lisää kahdesta Baltialaisesta Palax -loppuasiakkaasta.
31.8.2023
TP Silvan Ylistaron tehtaalla työskentelevät sisarukset viihtyvät saman katon alla eri työkuvioiden parissa