Palax C750

Jäätävää nopeutta

Kokoluokkansa uusi ykkönen

Kuljetin 4,3m käännöllä

Vakioterä 2/4

Lisävarusteena 2/6

Puun pituus 25-55cm

Kovametalliterä 750mm

11 kW / 25 A

4/6 tn

Max. 28 cm

4,5 s. Ergo, Pro, 3,5 s. Pro+

Ominaisuudet:

Syöttökuljetin 20 x 200 cm 

Liitäntä lisäsyöttörullalle

Väistävä pituusstoppari

Sahauksen syöttönopeuden säätö

Automaattinen halkaisun pikaliite

Halkaisuterän pikalukitus

Kuljettimen nopeuden säätö

Klapikone Palax C750 mullistaa työntekoa jäätävällä voimalla ja markkinoiden nopeimmalla 750 millimetrin kovapalaterällä, joka kesyttää isompaakin puuta. Palaxin 70-sarjan klapikoneet ovat olleet ylivoimaisia kokoluokkansa ammattimaisessa polttopuun valmistuksessa.

Palax C750 pistää nyt lisää pökköä pesään monessa suhteessa. Sen nopeus on huippuluokkaa ja isompi puunhalkaisija tuo urakkaan uudenlaista tunnetta. Lisäksi koneen perää on levitetty, mikä helpottaa puun kulkua kourussa. Tukevampi halkaisuterä ja paranneltu painin lisäävät käyttömukavuutta. Kun puu pysyy katkaisuvaiheessa tukevammin paikallaan, se parantaa myös työturvallisuutta. Klapikoneen vakiovarusteisiin kuuluva syöttökuljetin ja 4,3 metrin kääntyvä poistokuljetin pitävät puut liikkeessä. Nopeus on taattua, kun automaattinen pikaliikeventtiili maksimoi koneen halkaisunopeuden. Halkaisukourun roska-arina läpäisee halkaisussa syntyvät rippeet ja lopputuloksena puhdasta ja helposti kuivuvaa puuta. Palax C750 ei jätä työmiestä pulaan edes paukkupakkasilla, sillä talvikäynnistysominaisuuksia on paranneltu tehokkaammalla sähkömoottorilla.

 

Tämä klapikone on suunniteltu tosiammattilaisille, jotka kaipaavat lisää vauhtia elämäänsä. Tartu kiinni ohjaimiin ja ota urakka haltuun.

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja. 

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Järeä tosimiehen tukkipöytä isoille puille.
Vankkarakenteinen tukkipöytä kovaankin käyttöön.
Kevyt tukkipöytä ja rankateline työmiehen apuriksi.
Puhdasta puuta vaativaankin makuun.
Imurilla purut talteen.
Tehokas ja käyttövarma tapa puhdistaa puuta suuriakin määriä.