Lisälaitteet

Palax Lifter

Ergonominen puunnostin tukkien käsittelyyn

Palax Lifter on edullinen ja ergonominen ratkaisu nostaa puita klapikoneelle: hydraulinen puunnostin nostaa puut maasta yksi kerrallaan oikealle korkeudelle. Lifter on helposti liikuteltavissa, eli se sopii erinomaisesti harrastelijalle tai puoliammattilaiselle, joka tekee urakointia eri paikoissa. Palax Lifter sopii useimpiin klapikoneisiin ja sen asennukseen tarvitaan erikseen tilattavissa olevat sovikkeet.

Käyttöohjeet

 

Katso myös

New Palax Deck table.

Palax Deck 2.0

Oiva valinta kevyeksi rankatelineeksi, jolta puunrungot voidaan syöttää käsin työskentelykorkeudelta. Sopii hyvin urakointiin, sillä rankateline kestää isoja määriä puita, aina kuuteen kuutioon asti, ja on helposti siirreltävissä.
Palax Midi Log Table.

Palax Midi

Palax Midi on parhaimmillaan skaalautuvuudessa: sillä syöttää sekä suurenkokoiset puut että lyhyet alle kahden metrin pituiset puut, kun pöytään valitsee lisävarusteeksi ylimääräisen ketjupalkin. Syöttöpöytä kantaa kahdeksan kuutiota puuta.
Palax Mega Log Table.

Palax Mega

Suurin syöttöpöytämme Palax Mega on erinomainen valinta varsinkin pitkille puunrungoille, 2.5 metristä aina 5 metriin asti. Pöytä jaksaa kantaa 12 kuutiota puuta, joten se soveltuu parhaiten isojen puumäärien syöttämiseen.