Lisälaitteet

Palax Midi

Skaalautuva ketjusyöttöpöytä isoille ja lyhyille puille

Palax Midi on luja- ja vankkarakenteinen syöttöpöytä, jonka etuna on toimintavarma ketjusyöttö ja helppoutta lisäävä hydraulinen ohjaus. Se on erinomainen valinta, kun tukkipöydältä vaaditaan joustavuutta: se sopii parhaiten sekä isojen, 2.4 m – 5 m kokoisten puiden, että lyhyiden alle 2m puiden käsittelyyn.

Joystick-ohjauksen helppoutta

Syöttöpöytä on vaivattoman ja tehokkaan klapituotannon ehdoton lisävaruste: Palax Midi soveltuu kaikkiin klapikonemalleihimme. Tukkien käsittely ja suoristaminen on vaivatonta joystickilla, jolla ketjuja pystyy ajamaan niin eteen- kuin taaksepäin. Lopuksi syöttöpöydän kiekkoannostelija syöttää yhden tukin kerrallaan klapikoneen syöttökuljettimelle kohti leikkuuta.

Palax Midi-pöytään saatavilla olevat lisävarusteet

Lyhyiden puiden käsittelyyn suosittelemme lisävarusteeksi ylimääräistä, keskelle sijoitettavaa kolmatta ketjupalkkia (kaksi reunoilla olevaa ketjupalkkia on vakiona). Suosittelemme ylimääräiseen ketjupalkkiin myös erikseen hankittavissa olevaa lisäsyöttörullaa, sillä rulla edesauttaa huomattavasti puun syöttöä klapikoneelle.

Tekniset tiedot

  • Kapasiteetti 8 m³
  • Leveys 1.7 m – 2.3 m
  • Ketjupalkit 3 m
  • Paino 450 kg

Käyttöohjeet

Katso myös

Palax Lifter

Palax Lifter

Hydraulinen puunnostin nostaa puut maasta yksi kerrallaan oikealle korkeudelle klapikoneeseen.
New Palax Deck table.

Palax Deck 2.0

Oiva valinta kevyeksi rankatelineeksi, jolta puunrungot voidaan syöttää käsin työskentelykorkeudelta. Sopii hyvin urakointiin, sillä rankateline kestää isoja määriä puita, aina kuuteen kuutioon asti, ja on helposti siirreltävissä.
Palax Mega Log Table.

Palax Mega

Suurin syöttöpöytämme Palax Mega on erinomainen valinta varsinkin pitkille puunrungoille, 2.5 metristä aina 5 metriin asti. Pöytä jaksaa kantaa 12 kuutiota puuta, joten se soveltuu parhaiten isojen puumäärien syöttämiseen.