Lisälaitteet

Palax Mega

Tukkipöytä isoille puille 

Palax Mega on luja- ja vankkarakenteinen syöttöpöytä, jonka etuna on toimintavarma ketjusyöttö ja helppoutta lisäävä hydraulinen ohjaus. Se on erinomainen valinta etenkin suurille puunrungoille, 2.5 metristä aina 5 metriin asti.

Joystick-ohjauksen helppoutta

Syöttöpöytä on vaivattoman ja tehokkaan klapituotannon ehdoton lisävaruste: Palax Mega soveltuu parhaiten suurimpiin klapikonemalleihimme. Tukkien käsittely ja suoristaminen on vaivatonta joystickilla, jolla ketjuja pystyy ajamaan niin eteen- kuin taaksepäin. Lopuksi syöttöpöydän porrasannostelija syöttää yhden tukin kerrallaan klapikoneen syöttökuljettimelle kohti leikkuuta.

Tekniset tiedot

  • Kapasiteetti 12 m³
  • Leveys 2.5 m
  • Ketjupalkit 4 m
  • Paino 1079 kg

Käyttöohjeet

Katso myös

Palax Lifter

Palax Lifter

Hydraulinen puunnostin nostaa puut maasta yksi kerrallaan oikealle korkeudelle klapikoneeseen.
New Palax Deck table.

Palax Deck 2.0

Oiva valinta kevyeksi rankatelineeksi, jolta puunrungot voidaan syöttää käsin työskentelykorkeudelta. Sopii hyvin urakointiin, sillä rankateline kestää isoja määriä puita, aina kuuteen kuutioon asti, ja on helposti siirreltävissä.
Palax Midi Log Table.

Palax Midi

Palax Midi on parhaimmillaan skaalautuvuudessa: sillä syöttää sekä suurenkokoiset puut että lyhyet alle kahden metrin pituiset puut, kun pöytään valitsee lisävarusteeksi ylimääräisen ketjupalkin. Syöttöpöytä kantaa kahdeksan kuutiota puuta.