PALAX C1000

Todellisen työmiehen kaveri

Huippusuosittu klapiammattilaisen valinta
 

Kuljetin 4,3m käännöllä

Paino 1780/1850 kg

1000mm kovametalliterä

15 kW / 35 A

2/6
Lisäv. 2/0, 2/4, 2/8, 2/12

16tn

25-55cm

Max 40cm

Saatavilla olevat mallit:

Pro-malli traktorikäyttöisenä tai sähkömoottorikäyttöisenä 16tn sylinterillä

Pro+ - malli traktorikäyttöisenä tai sähkömoottorikäyttöisenä PowerSpeed-sylinterillä.

Palax C1000 on todellisen työmiehen kaveri. C1000 on lujaan ammattikäyttöön luotu järeärunkoinen klapikone, joka on varusteltu useilla merkittävillä innovaatioilla. Koneeseen on lisätty myös halkaisunopeutta ja -voimaa, jonka ansiosta kone on yksi kokoluokkansa tuottavimmmista sekä tehokkaimmista isojen puiden klapikoneista.

 

Palax C1000-koneen uusi, ergonomisempi muotoilu helpottaa ja tehostaa käytettävyyttä. Koneen uudelleen muotoillun suojaverkon avulla näkyvyys halkaisukouruun on nyt edellistä huomattavasti parempi.

Palax C1000:n puun halkaisupituutta säätää patentoitu Palax Optimi-järjestelmä. Yhdessä automaattisen pikaliikeventtiilin kanssa se tekee halkaisusta lyömättömän nopean, sirkkeliterän katkaisunopeutta unohtamatta. 1000mm kovapalaterä tekee nopeaa ja siistiä sekä huoltovapaata jälkeä.

 

Tätä työjuhtaa ohjaat kevyesti ja tarkasti joystickilla. Koneessa on lisäksi automaattinen kiilahihnojen kiristys, joka lisää moninkertaisesti kiilahihnojen sekä koko voimansiirron elinikää. Katkaisunopeuden voi säätää myös pilkottavan puulaadun mukaan sopivaksi.

Saatavilla tehdasvarusteena tilattava automaattinen halkaisuterän korkeudensäätö X-Aim, jonka avulla klapinteko on erittäin vaivatonta. 

Palax C1000-koneen kanssa voit ottaa rennommin; täyshydraulinen ohjaus, tukeva syöttökuljetin sekä 4,3m pitkä, häiriövapaa poistokuljetin nopeudensäädöllä tekevät klapinteosta tehokasta ja helppoa. Lisävarusteena koneeseen on saatavilla halkaisuteriä aina 2/0-terästä 2/12-terään saakka.

Ominaisuudet:

  • Yksi kokoluokkansa tuottavimmista ja tehokkaimmista isojen puiden klapikoneista
  • Automaattisesti muuttuva halkaisuvoima sekä halkaisunopeus
  • Automaattinen kiilahihnojen kiristys
  • Katkaisunopeuden säätö
  • Täyshydraulinen ohjaus
  • Poistokuljettimen nopeudensäätö

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja. 

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Järeä tosimiehen tukkipöytä isoille puille.
Vankkarakenteinen tukkipöytä kovaankin käyttöön.
Kevyt rankateline työmiehen apuriksi.
Puhdasta puuta vaativaankin makuun.
Imurilla purut talteen.
Tehokas ja käyttövarma tapa puhdistaa puuta suuriakin määriä.