Palax C750.2 klapikone

​Tukit polttopuuksi ennätysvauhtia

Markkinoiden nopein pyöröteräkone urakoitsijalle, joka tekee halkaisijaltaan max. 30 cm puuta. Uuteen Palax C750.2 klapikoneeseen saa tehdaslisävarusteena automaattisen halkaisuterän korkeudensäädön X-Aimin.

Kuljetin 4,3m käännöllä

Täyshydr. joystic

Vakioterä 2/4

Lisävarusteena 2/6

Puun pituus 25-55cm

Kovametalliterä 750mm

4/6 tn

Max. 30 cm

Ominaisuudet:

Syöttökuljetin 20 x 200 cm 

Liitäntä lisäsyöttörullalle

Väistävä pituusstoppari

Sahauksen syöttönopeuden säätö

Automaattinen halkaisun pikaliite

Halkaisuterän pikalukitus

Kuljettimen nopeuden säätö

Valitse Palax-klapikone pyöröterällä maksimaaliseen nopeuteen, huoltovapauteen ja tuottavuuteen

Entistä parempaan Palax C750.2:seen on mahdollista saada tehdasasennettuna lisävarusteena halkaisuterän automaattinen korkeudensäätö X-Aim, mikä tekee polttopuun tuotannosta erittäin helppoa. Koneen 750 mm kovametalliterä on nopein markkinoilla ja katkaisee halkaisijaltaan jopa 30 cm tukit. 

 

Palax C750:n nopeus on huippuluokkaa, kun automaattinen pikaliikeventtiili maksimoi koneen halkaisunopeuden ja vielä Pro+ malleissa älykäs PowerSpeed -sylinteri tunnistaa automaattisesti tarvittavan halkaisuvoiman ja -nopeuden: työkiertoaika on tällöin ennätykselliset 2,6 sekuntia.

 

Tukeva halkaisuterä ja painin lisäävät koneen käyttömukavuutta. Kun puu pysyy katkaisuvaiheessa tukevasti paikallaan, se parantaa myös työturvallisuutta. Klapikoneen vakiovarusteisiin kuuluva syöttökuljetin ja 4,3 metrin kääntyvä poistokuljetin pitävät puut liikkeessä. Halkaisukourun roska-arina läpäisee halkaisussa syntyvät rippeet ja lopputuloksena on puhdasta ja helposti kuivuvaa puuta. Koneen perän suunnittelussa on kiinnitetty huomiota puun sujuvaan kulkuun kourussa. 

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja. 

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Järeä tosimiehen tukkipöytä isoille puille.
Vankkarakenteinen tukkipöytä kovaankin käyttöön.
Kevyt rankateline työmiehen apuriksi.
Puhdasta puuta vaativaankin makuun.
Imurilla purut talteen.
Tehokas ja käyttövarma tapa puhdistaa puuta suuriakin määriä.