PALAX C900.2

Järeä klapikone urakkahommiin

Kovaan ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin sopiva pyöröterällä varustettu klapikone Palax C900 on uudistunut: C900.2 on nyt entistäkin tehokkaampi ja siihen saa tehdaslisävarusteena automaattisen halkaisuterän korkeudensäädön.           

Kuljetin 4,3m käännöllä

Täyshydr. joystic

Vakioterä 2/4

Kovametalliterä 900mm

Max.halkaisija 370mm

Lisävar. 2/6, 2/8

Voima 10t PowerSpeed Pro+

Puun pituus 25-55cm

Saatavilla olevat mallit: C900 Pro+ PTO, C900 Pro+ EL & C900 Pro+ PTO/EL

 

 

 

Kovaan ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin sopiva pyöröterällä varustettu klapikone Palax C900 on uudistunut: C900.2 on nyt entistäkin tehokkaampi ja siihen saa tehdaslisävarusteena automaattisen halkaisuterän korkeudensäädön.

 

Palax C900:ssa on tinkimättömän nopea 900 mm kovametalliterä. Väsymättömän terän lisäksi koneen halkaisupituutta säätää patentoitu Palax Optimi. Yhdessä automaattisen pikaliikeventtiilin avulla se tekee halkaisusta lyömättömän nopean.

 

Kun tähän vielä lisätään tehdasvarusteena tilattava automaattinen halkaisuterän korkeudensäätö X-Aim, klapinteko on erittäin vaivatonta. 

 

Koneessa on hydraulinen puun painin ja poistokuljetin, jonka nopeutta voi säätää.

 

Koneessa on myös alaspäin suunnatut pikaliittimet Palax-tukkipöydälle.

 

Täyshydraulinen ohjaus, tukeva syöttökuljetin, sekä 4,3 m pitkä poistokuljetin tekevät klapinteosta tehokasta ja helppoa!

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja. Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Järeä tosimiehen tukkipöytä isoille puille.
Vankkarakenteinen tukkipöytä kovaankin käyttöön.
Kevyt tukkipöytä ja rankateline työmiehen apuriksi.
Puhdasta puuta vaativaankin makuun.
Imurilla purut talteen.
Tehokas ja käyttövarma tapa puhdistaa puuta suuriakin määriä.
X-Aimin avulla automaattisesti tasakokoisia klapeja.