PALAX C900

Järeä klapikone urakkahommiin

Uuden sukupolven Palax C900 on kovaan ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin sopiva pyöröterällä varustettu klapikone.

Kuljetin 4,3m käännöllä

Täyshydr. joystic

Vakioterä 2/4

Kovametalliterä 900mm

Voima 8 ton Pro

Max.halkaisija 370mm

Lisävar. 2/6, 2/8

Voima 10t PowerSpeed Pro+

Puun pituus 25-55cm

TR 1500kg TR/SM 1600kg

Saatavilla olevat mallit: C900 Pro TR & C900 Pro TR/SM, C900 Pro+ TR & C900 Pro+ TR/SM

Uudistetussa voimanpesässä on keskitytty käytännöllisyyteen näyttävyyttä unohtamatta. Käytön sulavuutta ja mukavuutta lisää käyttäjän pituuden mukaan säädettävissä oleva ohjauspaneeli. Enää ei klapinteko ota kropan päälle! Palax C900:ssa on tinkimättömän nopea 900 mm kovametalliterä. Väsymättömän terän lisäksi koneen halkaisupituutta säätää patentoitu Palax Optimi. Yhdessä automaattisen pikaliikeventtiilin avulla se tekee halkaisusta lyömättömän nopean. Koneessa on hydraulinen puun painin ja poistokuljetin, jonka nopeutta voi säätää. Koneessa on myös pikaliittimet Palax-tukkipöydälle. Täyshydraulinen ohjaus, tukeva syöttökuljetin, sekä 4,3 m pitkä poistokuljetin tekevät klapinteosta tehokasta ja helppoa!

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja. Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Järeä tosimiehen tukkipöytä isoille puille.
Vankkarakenteinen tukkipöytä kovaankin käyttöön.
Kevyt tukkipöytä ja rankateline työmiehen apuriksi.
Puhdasta puuta vaativaankin makuun.
Puut isossa säkissä varastoon ja myyntiin.
Imurilla purut talteen.