PALAX D360

Tosimiesten yleiskone.

Uudella, entistä upeammalla muotoilulla ja värityksellä.

Kuljetin 4,3m käännöllä

15" laippa

Joystic Pro ja Pro+

Vakioterä 2/4

Lisävarusteena 2/6

Max. halkaisija 360mm

Halk. voima 6 / 9 ton.

PowerSpeed (Pro+ mallissa)

Saatavilla olevat mallit: Ergo, Pro & Pro+. Pro+-malli PowerSpeed-sylinterillä.

Palax KS35 on kautta aikojen ollut yksi asiakkaidemme ehdottomista suosikeista. Tämän bestsellerin seuraajassa, uuden sukupolven Palax D360-koneessa, on keskitytty käytännöllisyyteen sekä teknisiin ominaisuuksin näyttävyyttä unohtamatta. Palax D360-koneesta löytyy entistä enemmän halkaisuvoimaa sekä nopeutta. Varmatoiminen puun painin ja väistyvä takavaste on viety uudelle tasolle. Uudelleen muotoilemamme suojaverkko helpottaa entisestään terähuoltoa ja lisää näkyvyyttä kouruun. Uudessa Palax D360-koneessa on edeltäjäänsä yli 20% suurempi öljytilavuus, jonka ansiosta öljyn lämpötila on huomattavasti matalampi.

 

Kokonaisuudessaan Palax D360-koneen käyttömukavuus on viety huipputasolle; Kone on varustettu 15" ketjusahalla, jolloin katkaistavan puun paksuus voi olla halkaisijaltaan jopa 36cm. Palax D360 on loistava valinta klapiurakointiin erityisesti silloin, kun pilkottavan puun paksuus vaihtelee huomattavasti. Työmiehen taakkaa keventää lisäksi nopea ja toimintavarma syöttökuljetin. Ketjusahan automaattinen voitelulaite voitelee terää tasaisesti sahauksen aikana, jonka ansiosta työstö on katkotonta koko urakan ajan. Koneessa on vakiona pikaliikeventtiili, jonka avulla pienet puut halkeavat nopeasti. Paksuilla puilla liike hidastuu vain halkaisun alkuvaiheen ajaksi, jolloin voimantarve on suurin. Halkaisukourun roska-arina läpäisee halkaisussa syntyvät roskat ja lopputuloksena on pujdasta sekä helposti kuivuvaa puuta. Jos etsitä tosimiehen yleiskonetta, tässä on sellainen kompaktissa ja entistä tehokkaammassa paketissa.

Ominaisuudet

Varmatoiminen puun painin
Väistyvä takavaste
Hyvä näkyvyys kouruun
Hyvä valinta erityisesti puun paksuuden vaihdellessa
Automaattisesti muuttuva halkaisuvoima sekä halkaisunopeus
Ketjusahan automaattinen voitelulaite
Pikaliittimet tukkipöytää varten
Ohjaus joystickilla
Hydraulinen terän korkeudensäätö
 

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja.

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolela avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Kevyt tukkipöytä ja rankateline työmiehen apuriksi.
Puut pinosta sahaukseen.
Puut piensäkissä säilytykseen.