KS 45s

Isojen urakoiden luotettava raataja.

Palax KS 45s tuo ammattilaisten klapintekoon tehokkuutta, nopeutta ja voimaa. Se on suunniteltu urakoitsijoille, joilla pilkottavan puun halkaisija vaihtelee paljon.

Kuljetin 4,3m käännöllä

Täyshydr. joystic

Laippa 20"

Lisävar. 2/0, 2/4, 2/8

Vakioterä 2/6

Puun pituus 25-55cm

Paino 1390/1490kg

18 t Power Speed 

Saatavilla traktorikäyttöisenä (TR) mallina tai traktori-/sähkömoottorikäyttöisenä (TR/SM) yhdistelmäkoneena.

Ks 45s pilkkoo puut, joiden halkaisija voi olla jopa 45 cm. Kilpakumppaneistaan sen erottaa vetävä puunpainin sekä puun pudotuspelti, joka ohjaa katkaistut puut oikeassa asennossa halkaisuterälle. Joskus ammattimieskin tarvitsee helpotusta: Ks 45s-koneen täyshydraulinen joystick-ohjaus tekee työskentelystä kevyttä ja kokonaan aukeava suojaverkko helpottaa huoltamista. KS 45s-koneessa on tehokas 20” laipalla toimiva katkaisusaha. Puun halkaisu käynnistyy automaattisesti katkaisun jälkeen. Koneessa on patentoitu kolminopeussylinteri, joka tekee pienempien puiden pilkkomisesta nopeaa. Periksiantamaton KS 45s ei hyydy suurenkaan taakan alla. Isoille puille riittää voimaa 16 tonniin saakka. Urakat viimeistelee 4,3 m pitkä hydraulivetoinen sivukäännöllä varustettu poistokuljetin, joka siirtää halkaistut klapit säkkeihin tai lavalle.

Palax-klapikoneiden käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, sillä kone toimitetaan aina valmiiksi koottuna. Koneiden syöttö- ja poistokuljettimet on varustettu pikalukituksilla, jonka lisäksi poistokuljettimesta löytyy vinssi, jolla kone saadaan helposti käyttöön ilman työkaluja. 

Pitkälle kehitetyissä Palax-klapikoneissa on kahdella ketjulla varustettu, alapuolelta avonainen poistokuljetin, joka takaa häiriöttömän puunteon. Kuljetin myös kääntyy sivusuunnassa, minkä ansiosta tehokkuus on maksimoitu: voit antaa koneesi paiskia hommia kääntämällä poistokuljettimen toiseen kärryyn tai säkitystelineeseen edellisen täytyttyä.

LISÄLAITTEIKSI TÄHÄN KONEESEEN SUOSITTELEMME

Vankkarakenteinen tukkipöytä kovaankin käyttöön.
Kevyt tukkipöytä ja rankateline työmiehen apuriksi.
Puhdasta puuta vaativaankin makuun.
Imurilla purut talteen.
Tehokas ja käyttövarma tapa puhdistaa puuta suuriakin määriä.